krejas Napisano 5 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2004 ATOMIC ® Pro Carv X 5,20+ wiązania SALOMON ® C 509 PARAMETRY : długość - 160 cm taliowanie - 92/66/87 mm wypięcie wiazań DIN - 2,5 - 9 ( do 100 kg ) Czy znacie ten sprzęt? mogę tanio kupić(chyba? ok450pln)Przejechały narty jak mi mówią20 godz. w Alpach.Mam 180 cm. wzrostu 80kg. wagi i ogromną chęć posiadania swego sprzętu.Jeżdżę raczej średnio .Czy warto to kupić. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanmac1 Napisano 5 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2004 Jestem zielony-pomocy! Jak dla mnie to szkoda kasy na taki sprzet. Bardziej polecalbym mocniej taliowane. Albo funki albo allroundy (ale koniecznie nie za dlugie [160] i o mniejszym promieniu skretu [11-16m]). Mozna kupic uzywany sprzet tego typu od mniej wiecej 600PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 6 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2004 Jestem zielony-pomocy! Najtańszy i beznadziejny model atomika, plus najgorsze wiazania salomona - strata pieniedzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krejas Napisano 6 Luty 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2004 Jestem zielony-pomocy! Ogromne dzięki.Nie stracę kasy!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi