andru Napisano 5 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2004 Bardzo proszę o szybką pomoc , które narty są lepsze dynastar omecarve10 czy Atomic sl9.Jestem początkujacym w tym spoprcie , o sprzęcie nie mam zielonego pojęcia.Mam tylko 48 godzin na podjęcie decyzji .BARDZO PROSZE O POMOC !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 6 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2004 Dynastar omecarve10 czy Atomic sl9 ? obie te narty nie są dla poczatkujących ale jak juz umie się zjechać z górki wymagającej troszkę wysiłku to wtedy mogą wiele pomóc jeśli chodzi o naukę jazdy na krawędziach....ja jestem za omecarve zdecydowanie a tymbardziej że teraz dynastar jest po obniżce w dość optymistycznych cenach...)) wybór należy do Ciebie pozdro-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian Napisano 6 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2004 Dynastar omecarve10 czy Atomic sl9 ? witam a w jakiej cenie mozna teraz kupic omec. 10 z wiazaniami? dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi