jaroo Napisano 16 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2003 Napiszcie mi czy warto jechac do Val di Sole w drugiej połowie grudnia.Widziałem ,że jest wtedy darmowy skipass.Czy jest śnieg w tych okolicach.I jak się jeżdzi na lodowcu?Mysle o zerezerwowaniu miejsc na grudzien i nie wiem czy warto. A może lepiej jechac w inne miejsce w tym okresie.?Jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 16 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2003 Val di Sole Czy Ty masz az tak kiepski refleks? Jest juz polowa stycznia!!!!!!!! Czy jestes tak przewidujacy, ze myslisz juz o grudniu 2003? W 2002, w polowie grudnia bylem w Zell am See, porzadne warunki byly tylko na Kitzsteinhornie, a normalnie tylko troche sztucznego pow 1500 m. Za to mielismy swietny hotel za male pieniadze. Hotel ****, basen, sauna,centrum fitness, 2 posilki (zarcie SUPER), 150 metrow od wyciagow - za 1000 zl/os! Hotel zwie sie Latini, a zalatwialismy go przez TUI (taki tani jest tylko w grudniu, w lutym kosztuje ok. 1000 Euro/os). Naprawde polecam!!! Pozdrawiam Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastaz Napisano 16 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2003 Val di Sole Val Di Sol... sniegu to tam nie zabraknie bo nasypia zawsze.. a co do lodowca... zadna rewelacja, szeroki stok na ktorym szybko robia sie muldy... duzo lepsze jest czarna trasa z lodowca na sam dol. A tak to w sumie masz tam troche stokow... kilka tras o roznym stopniu trudnosci. Poza tym mozesz pojezdzic sobie w Ponte di Legno po lesnych calkiem przyjemnych trasach, no i masz jeszcze Madonna di Campilio i Marileve.. Ja powiem ze nie jest tam zle ale rewelacja tez zadna. A co do refleksu :DDD hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
austin007 Napisano 16 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2003 Val di Sole Stary z takim refleksem to ty graj w szachy. A co się tyczy Val di Sole to uważam .że jwst wyczesane.Byłem tam przez 3 sezony. Ja byłem konkretnie w Madonnie di Camoiglio i Marillevie i w moim odczuciu sa to jedne z najlepszych stoków w całych Alpach. Murowne słoneczko ,trasy przygotowane miodzio(nawet gdy były dodatnie temp. to na trasach było sporo sniegu. Z Tras polecam czarną jedynke w Folgaridzie (jest mały przypał bo jest ona zaciemniona) ,ale typowym klasykiem jest Czarna jedynka w Tonnale(najlepsza trasa na jakiej jezdziłem:ostra ,długa,szeroka i jeszcze raz ostra) Co do Tonnale to jest wmiare fajnie tylko wszystkie trasy są na jedno kopyto i zajebiście wieje. Szcuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi