Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Val di Sole

jaroo

Rekomendowane odpowiedzi

Napiszcie mi czy warto jechac do Val di Sole w drugiej połowie grudnia.Widziałem ,że jest wtedy darmowy skipass.Czy jest śnieg w tych okolicach.I jak się jeżdzi na lodowcu?Mysle o zerezerwowaniu miejsc na grudzien i nie wiem czy warto.

A może lepiej jechac w inne miejsce w tym okresie.?Jakie?

Val di Sole

Czy Ty masz az tak kiepski refleks? Jest juz polowa stycznia!!!!!!!! Czy jestes tak przewidujacy, ze myslisz juz o grudniu 2003? W 2002, w polowie grudnia bylem w Zell am See, porzadne warunki byly tylko na Kitzsteinhornie, a normalnie tylko troche sztucznego pow 1500 m. Za to mielismy swietny hotel za male pieniadze. Hotel ****, basen, sauna,centrum fitness, 2 posilki (zarcie SUPER), 150 metrow od wyciagow - za 1000 zl/os! Hotel zwie sie Latini, a zalatwialismy go przez TUI (taki tani jest tylko w grudniu, w lutym kosztuje ok. 1000 Euro/os). Naprawde polecam!!!

Pozdrawiam

Lukasz

Val di Sole

Val Di Sol... sniegu to tam nie zabraknie bo nasypia zawsze.. a co do lodowca... zadna rewelacja, szeroki stok na ktorym szybko robia sie muldy... duzo lepsze jest czarna trasa z lodowca na sam dol. A tak to w sumie masz tam troche stokow... kilka tras o roznym stopniu trudnosci. Poza tym mozesz pojezdzic sobie w Ponte di Legno po lesnych calkiem przyjemnych trasach, no i masz jeszcze Madonna di Campilio i Marileve.. Ja powiem ze nie jest tam zle ale rewelacja tez zadna. A co do refleksu :DDD hehe

Val di Sole

Stary z takim refleksem to ty graj w szachy.

A co się tyczy Val di Sole to uważam .że jwst wyczesane.Byłem tam przez 3 sezony. Ja byłem konkretnie w Madonnie di Camoiglio i Marillevie i w moim odczuciu sa to jedne z najlepszych stoków w całych Alpach. Murowne słoneczko ,trasy przygotowane miodzio(nawet gdy były dodatnie temp. to na trasach było sporo sniegu. Z Tras polecam czarną jedynke w Folgaridzie (jest mały przypał bo jest ona zaciemniona) ,ale typowym klasykiem jest Czarna jedynka w Tonnale(najlepsza trasa na jakiej jezdziłem:ostra ,długa,szeroka i jeszcze raz ostra) Co do Tonnale to jest wmiare fajnie tylko wszystkie trasy są na jedno kopyto i zajebiście wieje.

Szcuneczek

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...