Japoński Napisano 20 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Tak, to ja - przenikliwi holercia jesteście Jacek, cieszę się na spotkanie - a zdięcia będziesz miał lepsze niż przypuszczasz Zima - ty dziękuj Kapitanowi i mi bo 2 godz. siedzeiliśmy w regale z kaskami - AS ich nawet nie widział. A demony rzeczywiście się zbroją - nartą i ZBROJĄ (w magazynie będą ok. 12.10.). Zimka czy ten FR17X to dla Ciebie enough czy jeszcze Ci mało skali:)) bo zostały już tylko wkręty w nartę i podkładki od spodu...)))) A gogielki i okularki to kolega Zimka widział i nie pieje??? BTW: Jacek C9 wyraźnie się w gablotce nudziło - spakowałem i są u mnie na biurku!! Buźka chłpocy - byle do śniegu!! (przecież nie do Zimy ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimawojtek Napisano 20 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Do wszystkich JC i Winterów )))) Czesc! okular zajebisty, zask jaskrawy a gogle supcio, tylko co ja z jedna szybka zrobie??? Jeden dobry dzwon i jej nie ma. A jest wiecej niz FR17X?? no bo do startowych, no wiesz, dalej jem...... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 21 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2004 Do wszystkich JC i Winterów Zimka - Ptaku załatwił szybki za damski h... więc nie będę się wyginał. Mocniejsze sznurówki to już tylko zjazdowe - zobaczę może da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi