Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

[Sprzedam] Funcarve Volkla

Woytek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...

[sprzedam] Funcarve Volkla

Ha!, miałem te nartki, w wersji dla intersportu właśnie. Rewelacyjy moim zdaniem ciąg, momentami aż "strach", nie?

Ale słowo funcarve od tamtego czasu znacznie się zredefiniowało. Na Slalom carvingowy to one się jak najbardziej nadawały (zwłaszcza na taki jak go w polsce ustawiają), ale promień 15 czy nawet 16, coś w podobie, powodował, że fun można było na nich robić niezbyt często, bo nie było miejsca. Poza tym przy sporej predkości jaką rozwijały ja przynajmniej bałem się ciągnąć długo łokieć.

Za to kapitalny ciąg i dobre trzymanie na twardym wraz z fajną autokinetyką i przy tym promieniu stanowiły kapitalne takie bardziej raceowe allround. Nawet bardzo raceowe bym powiedział.

Dlatego, Woytek, jak chcesz je dobrze sprzedać to lepiej mówić że są race, albo allround. Ja jak mówiłem że fun i tłumaczyłem że kiedyś były i takie funy, to nie było to przekonywujące. A jak powiedziałem do czego się nadają znalazł się bardzo dobry kupiec.

A za ile chcesz sprzedać?

Do funu mam Radarki kochane moje, ale te Volkle były fajne do szybszej jazdy, więc może jako 2gie...

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...