PaTyK Napisano 7 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2004 Witam! Poszukuje wiazan do nart wymienionych w tytule. Jakie najlepiej kupic?? Waze okolo 80 kg - sadze ze jestem sredniozaawansowanym narciarzem. Standardowo sa chyba montowane wiazania S810 Pilot - ale nie bardzo wiem gdzie je kupic. Czy to sa dobre wiazania?? Gdzie moge je nabyc na terenie Warszawy lub Kielc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deepdiver Napisano 8 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2004 Wiazania do Salomon Crossmax 8 Pilot Masz problem. Nie wiem jak udało ci się kupić te narty bez wiązań, gdyż ZAWSZE są sprzedawane w kompletach z wiązaniami. Narta z tym systemem i wiązania nie sa kompatybilne z innymi rozwiązaniami nawet tej samej firmy. Pozostaje ci zwrócić się do przedstawciela Salomona na Polskę. S810 (skala wypięcia do 100 kg) powinny ci wystarczyć. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi