tomek42 Napisano 8 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2004 Waze 70g mierze 175 cm, jezdze dobrze...poradzcie jakiej dlugosci w/w Fischery powinienem kupic? Mam okazje na 165cm, ale nie jestem pewien czy nie sa za dlugie jak dla mnie. Dziekuje za ewentualne porady...Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 8 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2004 A moze Fischer RC4 WORLD CUP SC? Jaka dlugosc? Wedlug mnie za dlugie. 160 to chyba max. 155 jak sie lubisz bawic w fun, czy jezdzic slalom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 8 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2004 A moze Fischer RC4 WORLD CUP SC? Jaka dlugosc? Jako rasowa slalomka powinieneś wziąć 165, do zabawy 160 a jeśli ma to być narta uniwersalna to 170. Nie jest aż tak siłowa jak poprzedni model - jeżeli technicznie jeździsz poprawnie to nie będziesz miał najmniejszych problemów. 155 to rzeczywiście mocno fun-owy rozmiar ale bez przesady - 160 też jest bardzo krótka - Polacy to taki porąbany naród że najchętniej to używali by nart do pasa!! Na butach takim jeździć!! Nasz demo-team w slalomie carvingowym używa rozmiaru 166 (komórka) i ubolewają że nie ma dłuższych. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 8 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2004 A moze Fischer RC4 WORLD CUP SC? Jaka dlugosc? 160 tylko. Jesteś lekki i nie wysoki. Po co chcesz się męczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Likaon Napisano 8 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2004 A moze Fischer RC4 WORLD CUP SC? Jaka dlugosc? Wasz demo team skupia się na slalomie carwingowym. Jeździ się na nim bardziej gigantowo niż slalomowo (pomiędzy). Jak są tyczki to 165. Gość mało waży polecam 160 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 8 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2004 A moze Fischer RC4 WORLD CUP SC? Jaka dlugosc? dziekuje za rady..chyba jednak powinienem zdecydowac sie na 160....wydaje sie to najbardziej uniwersalna dlugoscia Pozdrawiam i zycze duzo sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi