burzum Napisano 9 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2004 Witam, mam taki problem, próbuję wybrać buty do jazdy średniozaawansowanej raczej gigantowej, narty jakich używam mają promień ok 20 m i to mi odpowiada, natmiast buty to SALTO ROSSIGNOLA i są dla mnie za miękkie - pomimo b. dobrego dopasowania do stopy żyją trochę swoim życiem Chciałbym kupić buty, które zapewnią mi dobre prowadzenie ale których nie bedę musiał rozpinać po każdym zjeździe ) Pomyślałem o Performa 7.0 bo są podobno komfortowe, po przymiarce stwierdziłem, że chyba jest w nich za dużo miejsca dla moich stóp - rozmiar i wyregulowanie OK, dodam że jestem raczej fizycznym gościem i ważę 110kg - jeśli ma to znaczenie Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 25 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2005 Buty - Salomon Preforma 7.0 Polecam, jeżdżę w nich dwa sezony, są wygodne i dobrze trzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi