Kaha Napisano 18 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2004 Witam W tym chce sobie kupić nowe narty carvingowe (nowe tzn inne moga byś uzywane).Chciała bym sie doradzić bo nie wiem jakie model kupić. Jeżdze na nartach o 8 lat. Ostatnie moje narty to (rossignole p9-kupione ok 3 lata temu) Mam 180cm wzrostu. I wslanie chyba chciala bym cos bardziej profesjonalnego( chociaz tez nei jestem pewna czy dam sobei rade) Myślalam np o Blizzard-ach SPX lub headach c200. Czy może mi ktosdoradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atmax Napisano 19 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2004 Kupije narty-kto doradzi jakie? Preferuję dwie firmy Elan SL (dawny HCX) jest rewelacyjna, twardsza nieco od ubiegłorocznej i chyba najlepsza w tej cenie na rynku. Druga to Fischer RACE SC z tego roku lub 2005. Wybierz jedną z nich a nie będziesz żałować,gwarantuję jakem profesjonalista. Długość 160 ciętych metrów. Pozdroooooooooofka Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moby Napisano 20 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2004 Kupije narty-kto doradzi jakie? Wszyscy pytający co wybrać liczą na konkretne wskazanie, a otrzymują odpowiedzi typu jeśli to to tamto albo jeszcze coś innego i wiedzą jeszcze mniej niż na początku. A tu piękna, konkretna informacja. Jak z niej ktoś skorzysta na pewno będzie zadowolony. A ci co się lepiej znają poradzą sobie sami. A pytają tylko po to by utwierdzić się w słuszności dokonanego już wyboru dla lepszego somopoczucia. Pierwszy raz widzę tak konkretną radę i może sam nawet z niej skorzystam. BRAWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atmax Napisano 30 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2004 Kupije narty-kto doradzi jakie? Zgadzam się w całej pełni !!! A co najciekawsze, wychodzi na to, że pytający wcale nie czytają odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi