Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Kupije narty-kto doradzi jakie?

Kaha

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W tym chce sobie kupić nowe narty carvingowe (nowe tzn inne moga byś uzywane).Chciała bym sie doradzić bo nie wiem jakie model kupić. Jeżdze na nartach o 8 lat. Ostatnie moje narty to (rossignole p9-kupione ok 3 lata temu)

Mam 180cm wzrostu. I wslanie chyba chciala bym cos bardziej profesjonalnego( chociaz tez nei jestem pewna czy dam sobei rade) Myślalam np o Blizzard-ach SPX lub headach c200. Czy może mi ktosdoradzić?

Preferuję dwie firmy Elan SL (dawny HCX) jest rewelacyjna, twardsza nieco od ubiegłorocznej i chyba najlepsza w tej cenie na rynku. Druga to Fischer RACE SC z tego roku lub 2005. Wybierz jedną z nich a nie będziesz żałować,gwarantuję jakem profesjonalista.

Długość 160 ciętych metrów.

Pozdroooooooooofka

Tomek

Wszyscy pytający co wybrać liczą na konkretne wskazanie, a otrzymują odpowiedzi typu jeśli to to tamto albo jeszcze coś innego i wiedzą jeszcze mniej niż na początku. A tu piękna, konkretna informacja. Jak z niej ktoś skorzysta na pewno będzie zadowolony. A ci co się lepiej znają poradzą sobie sami. A pytają tylko po to by utwierdzić się w słuszności dokonanego już wyboru dla lepszego somopoczucia.

Pierwszy raz widzę tak konkretną radę i może sam nawet z niej skorzystam. BRAWO

• 2 weeks later...
www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...