America Napisano 30 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2005 jak wyzej co sadzicie o tej narcie? ile jest taka 170 warta bez wionzan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 6 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Rossignol cut 9.9 ? Japoniec co o tym sadzisz ? Nie mam zdania bo nie siedziałem...:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
America Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Rossignol cut 9.9 ? Japoniec co o tym sadzisz ? a znasz cos takiego jak wionzanie salomon propulus 900s bo kupilem a mi ludzie muwia ze to jakies kosmiczne wionzanie robione tylko przez rok:D i nie wiem co o nim sadzic:(? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 13 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Rossignol cut 9.9 ? Japoniec co o tym sadzisz ? W momencie pojjawienia się na rynku miało uchodzić za najprecyzyjniejsze i pracujące w sposób najbardziej dla człowieka naturalny - obecnie już są konkurencyjne rozwiązania w każdej chyba firmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi