spoko47 Napisano 26 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Zacząłem jeżdzić w zeszłym sezonie i wciąganęło mnie to bez reszty. W lipcu ,,z rozpędu'' - korzystajac z korzystnych cen - kupiłem prawie niejeżdżone crossmaxy 90 i ... zorientowałem się już po fakcie, że mimo tej nazwy są to narty o taliowaniu slalomowym (160 cm: 124-66-103). Mam 175 cm i (sic!) 78 kg i mam obawy czy nie będą one zbyt miękkie?? Czy ktoś jździł na tym modelu i co o nim sądzi? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 27 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Salomon Crossmax 90 jesli jezdzisz od zeszlego sezonu... to raczej za twarde.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoko47 Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Salomon Crossmax 90 mam troszkę takich obaw ... w zeszłym sezonie jeździłem na salomonach verse 7, próbowałem też atomiców C9 i nie miałem specjalnych kłopotów z dociśnięciem; nio zobaczymy - jestem mocno ciekawy jak to będzie .... dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi