jaroo Napisano 23 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2003 Co powiecie o tych butach?czy nadaja sie one do jazdy slalom i fun carv?czy sa wygodne przy calodziennym pobycie na nartach?czy uwazacie ze cena za nowe 900 zł to okazja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 23 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2003 LANGE - Multiperformance >> 110 RRS Byłem dziś w Tomas Sport w Galerii Dominikańskiej, wyprzedają butki Atomica SL 9 (żółte), zjechali z 1499 zł na 1099 zł a i pewnie tą stówkę wystającą ponad tysiąc też dało by się urwać , jest nawet spora rozmiarówka. Butów nie kupiłem, ale coś innego okazyjnie kupiłem Pozdro, Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroo Napisano 24 Styczeń 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2003 LANGE - Multiperformance >> 110 RRS a co takiego kupiles lechu.ja bede w galerii w niedziele chyba.to moze sobie uszczele te atomy.chyba lepsiejsze od tych langow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 24 Styczeń 2003 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2003 LANGE - Multiperformance >> 110 RRS kupiłem portki z Goretexem XCR z dużym upustem ale indywidualnie wynegocjowanym, zapytałem kiedy dojrzeją do pzreceny bo jeszcze miały normalna cene to mi zaproponowano zwyczajowe 25%, ale po krótkich a konkretnych negocjacjach dostałem więcej. A te buty to nie jestem pewny czy doczekają do niedzieli, lepiej sie pośpiesz Pozdro,Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi