bb Napisano 1 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2005 Jezdze na nartach od 6 lat i zaliczam sie do sredniozaawansowanych.Mam 176 cm i waze 88kg.Prosze o porade kupna nart.Zastanawiam sie nad Fischer RC4 race SC,Atomic sl9 badz Atomic supercross SX9.Zaznaczam ze lubie duzo skrecac i czesto jezdze w Polsce,stad tez moj klopot czy takie narty jak Fischer rc4 race sc czy Atomic sl9 sprawdza sie na naszych nie przygotowanych stokach.Prosze takze o podanie dlugosci nart i o informacje jak w/w narty zachowuja sie w naszych polskich warunkach,czy na przyklad mozna na nich jezdzic w ciezkim sniegu,puchu,lub na normalnym stoku przykladowo po swiezym opadzie ale ubitym ratrakiem.Z gory dziekuje za rzetelna informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2005 Prosze o Pomoc Cóż mam powiedzieć ?? JA bym brał Fischera, ale jak ktoś wspomniał na forum jestem osobą nieobiektywną A tak na poważnie to Fischer jak najbardziej, ale nie RACE SC ale RX8. Ta narta jest dla Ciebie - na trasy ubite i na świeżospadły śnieg. Na mróz i na wiosenną bryję. Tak więć wyboru już dokonałeś Pozdrawiam Bobic by Fischer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi