macyo Napisano 7 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2005 Witam wszystkich miłośników ujemnej temperatury, białego puchu i dwóch desek. Mam okazję kupić ww. narty w cenie 380 zł. Po ich obejrzeniu mogę powiedzieć, że ślizgi i krawędzie są w bardzo dobrym stanie a to chyba najważnijesze. Jestem w zasadzie początkującym narciarze. W zeszłym roku gościłem na stoku trzy razy i mogę powiedzieć, że już wiem o co tu chodzi. Slalomem bez wywrotki z czegoś więcej niż ośla łąka zjadę Czy te atomici są dobre dla osoby w moim stopniu zaawansowania? Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj62 Napisano 9 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2005 Atomic zone:tl+ jeżeli będą mialy odpowiednią dlugosć(co najmniej -20 cm do wzrostu) to będą ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macyo Napisano 16 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2005 Atomic zone:tl+ Mają -15 cm w stosunku do wzrostu. Dokonałem już zakupu. Jeśli się nie sprawdzą w przyszłym roku rozglądnę się za czymś nowym. Zastanawiało mnie tylko to, że nie mogłem znaleźć w internecie opinii na temat tych desek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi