spoko Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 Co daje mi zmiana środka cięzkości na plus albo minus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 Pytanie o płytę railflex 2? do przodu np. łatwiejsze zainicjowanie skrętu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoko Napisano 13 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 Pytanie o płytę railflex 2? a do tyłu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 Pytanie o płytę railflex 2? jak chcesz szybko jechać a mało skręcać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoko Napisano 13 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 Pytanie o płytę railflex 2? serdeczne dzieki ziomal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 Pytanie o płytę railflex 2? nie ma za co... ziomal??? jesteś z lbn??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoko Napisano 13 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 Pytanie o płytę railflex 2? nie wiem co to "lbn" ale ja tesh region polska ( krakus). przepraszam jeśli uraziłem "ziomal-em" nawyki z pokera na serwerach zachodnich:) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 13 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 Pytanie o płytę railflex 2? spoko "spoko" pozdrawiam krakusów -lbn czyli lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoko Napisano 13 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2005 Pytanie o płytę railflex 2? dzieki za pozdro i do zobaczenia na stoku:) P.S. ponoc zima idzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi