aboco Napisano 29 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2005 mam te kaski do wyboru. Ceny kuszą, a obydwa leżą dobrze. Dodam, że biorę z gardą.A może wogóle nie warto się nad nimi zastanawiać? Pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deepdiver Napisano 30 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2005 salomon mach 2 i scott crystal? salomon jest ladniejszy a scott lzejszy nawiasem mowiac jestes pewien ze leza tak samo dobrze? ja chcialem salomona ale kupilem scotta bo lezal na mojej czaszcze jak odlew nawet bez zapinania, a salomon latal mi jak moherowy beret (przepraszam za sprosne porownanie )albo numer mniej cisnal jak pecherz po 3 piwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aboco Napisano 30 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2005 salomon mach 2 i scott crystal? sama już nie wiem...Leży nie leży, że scott lżejszy niewielka różnica, ale to z tym dopasowaniem już tak...dzięki za radę jeszcze się będę domierzać, tak na spokojnie, bez "opuchniętej "weekendowo głowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi