elanrider Napisano 10 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2005 Czy od nart z Autodrive W potrzebna jest płyta(czy sie zaleca montarz). Prosze o porade bo w sklepie wiedzą mniej niz ja na temat płyt. (a ja wiem niewiele) Dzieki za pomoc. (narta dla osoby poczatkującej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 11 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2005 Dynastar Autodrive W - czy potrzebna płyta (jaka?) Jeździłem kiedys na Dynastarach Speed SX 63 - miały technologie Autodrive. Płyta była juz w komplecie i wiązania Look P12 Lifter też. Płyta zaprojektowana pod tą nartę - dzielona i o różnej grubości - dopasowana do przekroju narty. Z tego co pamiętam to widziałem różne Dynastary (bez wiązań), ale juz w komplecie z płytami. Tak więc może z Twoich ktoś ja odkręcił... Czy załozysz wiązania bez płyty, tego nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 12 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2005 Dynastar Autodrive W - czy potrzebna płyta (jaka?) Pytanie jaka to narta Dynastara?? Prawie wszystkie Dynastary mają Autodrive, ale nie wszystkie mają przewidzianą płytę - np. damska narta Exclusive8 zamiast płyty ma wiązania na lifterze. Więc podaj konkretny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi