mikus Napisano 6 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2006 Potrzebuje kupić nowe nakładki na przody nart Atomic Metron B5. Widziałem, że są przykręcane śrubami, więc powinno dać się je łatwo wymienić. Moje są już mocno zjechane. Gdzie szukać czegoś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 6 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2006 `Noski` do Atomiców Niestety troszkę nie wierze że dystrybutorzy Atomic sprowadzili coś takiego - nawet jeżeli jest to część zamienna i występuje w ofercie Atomic. Swojego czasu handlowali butami w których zamontowali system akumulatorowego podgrzewania (dla kobiet ) niestety nie posilili się aby sprowadzić do Polski akumulatory. Czyli można było coś kombinować samemu albo największy bajer tych butów stał się bezużyteczny. Nie chcę zło wróżyć ale pewnie łatwiej będzie kupić to gdzieś poza granicą. Można poprosić kogoś kto jedzie np. do Austrii (może przez forum? Coś w stylu kto może mi kupić w Austrii …..???) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikus Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2006 `Noski` do Atomiców Napisałem do dystrybutora Atomica, zobaczymy co odpisza. Jade do Włoch to też będe pytał. No nic, dzięki. Jakby ktoś coś takiego gdzieś zobaczył to proszę o kontakt pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi