Luku Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 witam mam do wyboru narte fischera rc4 race sc 04/05 lub race c 05/06 mogłby ktos pomoc wybrac ? jezdzilem na sc 04/05 i jezdzilo mi sie rewelacyjnie, ale w takiej samej cenie moge kupic c 05/06 która narta jest wiecej warta ? która lepsza która gorsza ? pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bobic Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 RC4 sc czy c ? DO BOBICA RACE C jest narta bardziej uniwersalna. Jest to narta zarowno do skretu krotkiego i jak i dlugiego. RACE SC to typowa narta slalomowa, do krotkiego skretu. Co wybrac ? Te narty sa inne - wybor nalezy do Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sztorm Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 RC4 sc czy c ? DO BOBICA Mam pytanko właśnie do tych RC 4 RACE C . W tym sezonie zachorowałem na fun . Obecnie mam RX 8 czy warto zamienic mi te 8 na RACE C upatrując w nich lepszych możliwosci do funu czy lepiej dać sobie spokój i zostać przy RX 8. I jeszcze jedno pytanko o RACE C jak te narty radzą sobie na muldach lub płytkim puchu , tzn. na takich stokach z jakimi sie spotykam czyli np rano spoko równo i twardo wyratrakowane na maxa ,potem już muldy i trochę rozjeżdżony śnieg najczęściej (śmigam po Czeskiej stronie Karkonoszy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bobic Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 RC4 sc czy c ? DO BOBICA Zostan przy RX8. RACE C to taka narta do wszystkiego. Zarowno do krotkiego jak i dlugiego skretu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts