lewar1309 Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 WITAM Jeżdze już na nartach 8 lat i myśle jestem lepiej niż średniozaawansowanym narciarzem. Ostatnio jeździłęm na Rossignol 9x narcie typowo gigantowej i chyba dla mnie za trudna i tylko na przygotowane trasy. Ja wole poszaleć jak i pobawić sie na muldach i poza trasami jak i na trasach. Myśle że narty SX takie są. Którą mi polecicie z tych nart i jaką długość. Mam 183cm wzrostu. Lepiej z B5 166 czy 174???Czy B5 nie będzie za trudna i lepiej wybrać sx 10 lub sx 11 POZDRAWIAM. Prosze o odpowidź również Japonskiego i JC )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbx3 Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 ATOMIC SX 10, SX 11 czy może sławne B5 POMOCY SX 11 jest dosc sztywna i raczej do szybkiej jazdy, SX 10 bardzo fajna. Do testu B5 sie przymierzalem, ale zaliczylem glebe i do tej pory ledwo chodze wiec sie nie wypowiadam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts