lewar1309 Napisano 22 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2006 WITAM Jeżdze już na nartach 8 lat i myśle jestem lepiej niż średniozaawansowanym narciarzem. Ostatnio jeździłęm na Rossignol 9x narcie typowo gigantowej i chyba dla mnie za trudna i tylko na przygotowane trasy. Ja wole poszaleć jak i pobawić sie na muldach i poza trasami jak i na trasach. Myśle że narty SX takie są. Którą mi polecicie z tych nart i jaką długość. Mam 183cm wzrostu. Lepiej z B5 166 czy 174???Czy B5 nie będzie za trudna i lepiej wybrać sx 10 lub sx 11 POZDRAWIAM. Prosze o odpowidź również Japonskiego i JC )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbx3 Napisano 24 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2006 ATOMIC SX 10, SX 11 czy może sławne B5 POMOCY SX 11 jest dosc sztywna i raczej do szybkiej jazdy, SX 10 bardzo fajna. Do testu B5 sie przymierzalem, ale zaliczylem glebe i do tej pory ledwo chodze wiec sie nie wypowiadam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi