wicc Posted February 22, 2006 Report Share Posted February 22, 2006 Ludziska, gdzie można się czegoś dowiedzieć o takich nartkach. Wkręcił mi się slope i chcę kupić jakieś dobre twintipy. Tylko jakie? Mam 177 cm wzrostu i ważę 76 kg. Więc jaka powinna być długośc, twardośc, promień, szerokość narty (i inne parametry o których nie wiem), bo widzę że są różne. Pewnie zależy to od tego co się zjeździ i jak. Mnie kręcą skoki i rail'e. Do kapeluszy się nie zaliczam w slalomie i funie. Raczej szukam odpowiednika z grupy slalomowych nart Fischer WC SC. Co byście polecili (może jakieś linki). Pozdrawiam Wicc Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalpolin Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Narty do slope`a nie znajdziesz narty, której szukasz - potrzebujesz dwóch jeśli chodzi o slalom i fun to całkiem fajnie wybierasz co do slope stylu i wszelkiej maści frestyle nadają się do tego tylko i wyłącznie narty oznaczone jako freestyle - przedeszywstkim miękie i z podniesionymi piętkami, jeśli kręcą cię rail'e to chcę zobaczyć Wordcupy z okrągłymi krawędziami na których startujesz w slalomie, po prostu potrzebujesz drugiej pary, której nie będzie szkoda zniszczyć http://www.skionline.pl/sprzet/index.php?ids=2fd27b1ae460e32fa89c71521eebd79b&co=kolekcje_narty&id_grupy=1418&id_modelu=1813 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts