misiek_lotnik Napisano 26 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2006 Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów ma jakieś doświadczenie z nartami Volant? Mam możliwość kupna od znajomego nart Volant Epic T3 171 cm z płaszczem stalowym, przywiezionych ze Szwajcarii w stanie bardziej niż dobrym w cenie około 800 PLZ. Czy takie narty są dobrym wyborem dla narciarza raczej początkującego? (drugi sezon na nartach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prentek Napisano 27 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2006 Volant Epic T3 słyszałem że to dobre narty lecz do rąbania drewna a nie do jazdy!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek_lotnik Napisano 28 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2006 Volant Epic T3 :-))) No nie, do rąbania drewna to wolałbym siekierę. Na nartach to chciałbym pojeździć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prentek Napisano 28 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2006 Volant Epic T3 w takim razie stanowczo odradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek_lotnik Napisano 29 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2006 Volant Epic T3 Ale masz na myśli model nart (Epic T3) czy markę Volant w ogóle? Może chodzi Tobie o narty sprzedawane w poprzednim sezonie w Makro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prentek Napisano 29 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2006 Volant Epic T3 chodzi mi o marke volant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi