Juha Napisano 3 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2006 ej, wytwarzam super zajebiste narty. Są to heady C160, oczywiście podróbki wzorowane na oryginale. Robię je ze sztachet z drzew rosnących w księstwie Klikawa specjalnie wyslekcjonowanych przez rade plemienną. Na stoku nikt się nie zorientuje ze to podróbki i można nieźle poszpanowac. Ps. pozdrawiam mojego mistrza Mańka, któremu ślę ukłony. Niebawem jednak pewnie zniknie z tej planety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 3 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2006 narty z klikawy Juha. Coś nie tak z twoimi nartami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szren lamliwa Napisano 5 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 narty z klikawy a ja chyba jestem nawet zainteresowana. JAka cena? UUU mistrz Banka chyba zniknie szybciej z planety niz sadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szren lamliwa Napisano 5 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2006 narty z klikawy ups sory nie banka tylko manka sorry za te pomylke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi