Moby Napisano 25 Luty 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2005 Moja córka ma już 7,5 roku i od kilku sezonów zabieram ją na narty. Podoba mi się, że: jeździ chętnie, nie chce wracać do domu, sama sobie radzi na wyciągach, mam z niej większy pożytek niż z żony (my już jesteśmy na dole, a żona jedzie i jedzie), zjeżdża ze stromych górek i skoczni. Nie podoba mi się, że: za szeroko prowadzi narty, hamuje tylko pługiem (w przyszłym roku oddam ją pod opiekę instruktora), wpycha się bez kolejki. Na stoku była grupa dzieciaków 7-10 lat ze szkoły z Kłodzka. Jeździły pięknie. Dużo lepiej od mojej córki, ale - co tu ukrywać - i ode mnie. Nie ma się jednak czemu dziwić. My spędzamy na nartach raptem 2 - 3 tygodnie w ciągu roku, wliczając w to jazdy na naszej małej górce w mieście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doli Napisano 11 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2005 dziecko na nartach poieram pomysl oddania corki pod oko instruktora na pewno zrobi duzo wieksze postepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi