bosman Napisano 16 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2002 Witam wszystkich serdecznie, dawno nie gościłem na forum, ale natłok roboty nie pozwalał (nie którzy z Was pewnie wiedzą o czym mówię). Na początku grudnia udało mi się wyjechać w końcu na zasłużone "letnie" wakacje. Docelowo siedziałem w Solden ale bujałem się również na Stubai - kupę śniegu, dość pogodnie, b. mało wiatru jak na tę porę roku, temperatury umiarkowane około -8 na 3000, no i totalne puchy. Dodatkowo pod czas tego wyjazdu postanowiłem odwiedzić ośrodek o nazwie Silvretta Arena. Byłem tam po raz pierwszy, i powiem szczerze że jestem nim oczarowany : - perfekcyjnie przygotowane trasy - główne tereny narciarskie od 2200 do 2900 - czerwone i czarne trasy na prawdę zasługują na swój kolor - niebieskie w niektórych ośrodkach spokojnie miałyby kolor czerwony - kapitalne zróżnicowanie terenu - 200 km tras dostępne bez tzw. odpinania nart (z czego połowa w Austrii, a druga połowa w Szwajcarii) - krzesła dominują wśród pozostałych wyciągów - dwa lub trzy 8 osobowe krzesła, reszta to 6 i 4 - bajeczne krajobrazy - zwłaszcza po Szwajcarskiej stronie Powiem szczerze że trudno wszystkie wrażenia opisać, tam po prostu trzeba pojechać i to wszystko zobaczyć. Spędziłem tam ostatnie dwa dni wyjazdu - co dziennie dymałem około 90 km z Solden. Serdecznie wszystkim polecam - w przyszłym roku na 100% jadę tam w grudniu na otwarcie sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 18 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2002 Silvretta Arena - Ischgl i Samnaun Witaj w klubie. Ja tam już jadę 3 raz . Według mnie jest to jeden z najlepszych ośrodków na świecie i co ciekawe wcale nie jest drogi............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi