adam b Napisano 17 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2003 Czy ktoś był w ośrodku Martinse Hole na Słowacji lub Vielkiej Racy. Podzielcie się proszę opiniami na temat tych ośrodków narciarskich. Szczególnie interesuje mnie Martinske Hole. Byłem na ich stronce ale cieńko się reklamują a ponoć warunki mają godne pozazdroszczenia. Byłem w weekend na szymoszkowej; ale lipa za to drogo jak co najmniej w Alpach. Przynajmniej w tym względzie mają jakieś aspiracje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek_l Napisano 17 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2003 Martin & Velka Raca Bylem tam, ale pare lat temu i nie wiem, czy wiadomosci beda aktualne. Problem byl taki, ze do osrodka, na ktory skladalo sie kilka wyciagow orczykowych, prowadzila jedna kolejka krzeselkowa. Tak wiec od 9.00 do 12.00 do krzeselka byly straszne kolejki. Jak juz sie wjechalo na gore, to bylo OK. Moje umiejetnosci narciarskie byly wtedy cieniutkie wiec stoki musialy tam byc niezbyt wymagajace. Poza tym mieszkalismy w Martinie, ktory jest duzym przemyslowym miastem Pozdro romek_l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi