fidelio Napisano 19 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2003 Słyszałem ale nie mogę dokładnie ustalić, że gdy rusza sezon narciarski w Alpach (AuStria) to pierwszy dzień wyciągi - GRATIS. Takie rozmowy słyszałem np. między handlarzami na Krakowskiej giełdzie narciarskiej ale wydobyć coś z nich nie da rady... Czy ktoś wie cokolwiek na ten temat??? Proszę o informacje ([email protected]). A może ktoś doradzi gdzie wybrać się na narty w dniach 7-13 listopad 2003 (do 1000 km z Krakowa?). Będę wdzięczny!!! Dojazd najlepiej własny bo dysponujemy samochodem... Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasieka4 Napisano 19 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2003 Rozpoczęcie sezonu_NIEMCYvsAUSTRIA?Wyciągi gratis? Polecam dolinke Zillertal w Tyrolu. 900 km z Krakowa, warunki pewne - lodowiec Hintertux. Rok temu nocowałem w miejscowości Schwendau - 21 E za osobe ze sniadaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi