SKI-maniac Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 no wlasnie, kto ? mile widziane recenzje i inne opowiesci. pzdr wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baobab Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 kto byl/zna Hochkar kolo Linzu w Austrii ? No jasne, ze znam - to moja gorka domowa . www.hochkar.at Jest tam pare wycigow (5 krzeselek, 4 orczyki) - trasy rozne. Jest tez tam trasa naprawde czarna (Grosse Kar) i naprawde czerwona (Lekerplanabfahrt) . Osrodek bylby bardzo fajny, gdyby nie zatrzesienie Czechow i Slowakow w sezonie. Niekiedy trzeba czekac 15 min do wyciagu - w Austrii raczej rzadkosc. Swietna miejscowka na wyskok w weekend, ale jechac do niej 1000 km sie nie oplaci. Sa lepsze miejsca w Austrii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 15 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 kto byl/zna Hochkar kolo Linzu w Austrii ? dzieki za info hehe, ja z katowic mam 550 a nie 1000 km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baobab Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 kto byl/zna Hochkar kolo Linzu w Austrii ? a ja mam 170 i czesto tam bywam. 550 to tez duzo. Polecam Ci tereny Amadee - nie wiele dalej ale za to o wiele wieksze. Acha i wez lanluchy. Trzeba sie wdrapac na dosyc wysoka gorke i to dosyc kreta i wazka droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi