Azmadan Napisano 19 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2003 "W niedziele wyjeżdzam na tydzień w Tatry Słowackie (okolice Tatrzańskiej Łomnicy), po powrocie podziele się swoimi opiniami. Pozdrawiam" hmmm i gdzie opinie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 20 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2003 Do Alberto właśnie wróciłem, patrz na date postu, ogólne wrażenie: mało sniegu, kupe węgrów i na dodatek połamałem moje nowe rossi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 20 Luty 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2003 Do Alberto hmm co sie stalo ?? jak ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 21 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2003 Do Alberto normalnie same pękły za płytą, szczegóły na forum sprzętowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga1 Napisano 21 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2003 Do Alberto I chyba sie w glowce poprzewracalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 21 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2003 Do Alberto nie bardzo rozumiem..... pewnie by Ci się poprzeracało jakbyś wiedziała ile kosztowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi