tomek42 Napisano 6 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2006 Ktoś moze byl ostatnio we Vratnej? Interesuje mnie jak to wyglada pod wzgledem ilosci ludzi. Są kolejki? Pytanie ze wzgledu na ferie. Byłem w sobote na Velkiej Raczy. W Dedowce bywalo ze i 20 min trzeba bylo odstac. Ale tylko tam. Poza tym, reszta, albo bez albo 5min. max. czekania. Dzieki za ewentualne odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gardenia Napisano 13 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2006 Vratna Bylismy we vratnej w zeszłym roku i było fantastycznie To był marzec zero kolejek- tłoczno robiło się tylko na weekendy ale nie dłuzej czekania niz 5 min Będe vratną bardzo miło wspominać Pozdr G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 13 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2006 Vratna Ja bylem we Vratnej w miedzy Swietami i Nowym Rokiem i wlasciwie nie stalo sie wcale, zakladajac ze to jest najbardziej tlumny okres to teraz nie powinno byc kolejek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi