kriskros Napisano 8 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2007 8 stycznia byłem "pojeździć" (nie pierwszy raz) w "najlepszym" ośrodku narciarskim, gdzie jest "najnowocześniejsza" kolej gondolowa w Polsce (tak przynajmniej brzmi reklama radiowa). Bynajmniej nie będę się rozpisywał o walorach tamtejszej "infrastruktury". Dla wybierających się po raz pierwszy kilka informacji. Informacje o warunkach narciarskich na stronie www są mocno przesadzone i nie rzetelne. 8 stycznia po prostu nie było warunków narciarskich, ale dobre i co nadziać kilkunastu klientów na karnety i tak nie ma możliwości zwrotu (mam na myśli karnety czasowe). Na przyrodę nie mamy wpływu (w tym roku wyjątkowo nie sprzyja narciarzom) ale błoto zmieszane ze śniegiem i kamieniami,przejechane ratrakiem i zamrożone to chyba nie o to chodzi. Nie chcę tutaj rozpętać na forum dyskusji, ale chodzi mi o rzetelną informację, jaką należy przekazywać podając warunki. W tym roku znacząca podwyżka karnetów przedpołudniowych z 40 zł do 50 zł i zmiana czasu ważności karnetu skrócona z 12.30 do 12.00. Podsumowując mam szczęście,że mieszkam 40 km od Jaworzyny, więc wiele nie musiałem jechać. Pozdrawiam i radzę mocno rozważyć wyjazd do tamtego ośrodka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2007 JAWORZYNA KRYNICKA Jaworzyna byla dobra na samym poczatku jak zbudowali gondole, przez kilka sezonow dbali bardzo o uytzymanie trasy i mysle ze to byla jedna z najlepiej utrzymanych i nasniezonych tras w Polsce ale jak sie okazalo ze nie trzeba sie starac zeby robic kase no to wiadomo co sie stalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy15 Napisano 16 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2007 JAWORZYNA KRYNICKA Zgadzam sie w zupełności. Już po 10:00 nie ma jazdy. Ze wzgledu na ilość narciarzy i co sie za tym kryje zmiana rzezby stoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi