Gość to ja Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia handlowe z firmą Giełda Narciarska "Sport 2002" z Jeleniej Góry. Sprzedają narty na Alegro. Jeśli tak to czy są to doświadczenia pozytywne, czy może nie. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 Są OK Porządni sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 11 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2007 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kathybee Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 Bardzo porządny sklep. Właśnie dostałam narty, ekspresowo jeden dzień po zamówieniu, wszystko w porządku a nawet lepiej. Z braku modelu 2007/2008 który zamawiałam, dostałam model 2008/2009 w tej samej cenie!! Polecam szczerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi