waluś Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 czesc wszystkim! pilnie poszukiwane jakies fajne namiary na tanie noclegi w cudnym Livigno.Wiem,wiem,hotele,te sprawy,wszystko mozna znalezc w necie,ale mnie chodzi o jakis naprawde cenowo dobre miejsce.Wybieramy sie z kumpla w styczniu/lutym i wiadomo ze buli sie wtedy za skipass wiec chcemy chociaz zaoszczedzic na spaniu.Tym bardziej ze tam tylko sie spi,kasiorke lepiej wydac na nartki tudziez wieczorne uciechy:) Macie,Kochani Ludziska, namiary sprawdzone na cos w stylu naszych zakopianskich pensjonatow/pokoi w prywatnych domkach.Zeby bylo w miare schludnie,moze byc skromnie,grunt ze w centrum i tanio?Piszcie jak najszybciej bo chcialabym cos zaczac zalatwiac.Wielka buzka dla wszystkich! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antos_lcaa Napisano 13 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Livigno transport Mogę zabrać 6 osób do Livigno z Dolnego śląska kontakt na e-mail: kolombo@pertus.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość milosh247 Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Polecam skorzystać z porównywarki hoteli: http://www.hotelcalculator.com/pl/1067/wlochy/livigno/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi