Moby Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Co to za narta Atomic SLC Race? Gość na Allegro sprzedaje nowe po 1100 zł z neoxami 310, twierdząc, że jest to SL 9 w nieco zmienionej szacie graficznej (ma ich 10 szt). Napisał mi, że Atomic zastąpił SL9 w tym roku nartą SL10. SL10 to inna narta, a ponieważ SL9 sprzedawała się świetnie to Atomic produkuje ją dalej pod nazwą SLC. Twierdzi, że to model na 2008 r. Trochę to dla mnie pokrętne wyjaśnienia. W necie trudno coś znależć o tych nartach. Znalazłem je jedynie na czeskiej stronie Intersportu w cenie 10000 koron z informacją, że to wersja specjalna dla Intersportu. Co sądzicie o takich nartach produkowanych pod sieć handlową? Warto w to wchodzić? Pozdrawiam i dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Podobny temacik na temat nart produkowanych dla Intersportu mozesz znalezc na forum. Nie bede sie powtarzaltylko wrzucam linka. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=5758 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi