niwin Napisano 6 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Witam Na weekend przed świętami chcę jeszcze na nartki wyskoczyć, ale nie wiem gdzie. W internetowe strony polskich ośrodków po ostatniej wizycie na Pilsku nie wierzę!!! Może ktoś był gdzieś w ten weekend i może coś poradzić? Nie chcę wrócić tak wq...ny jak po wyżej wspomnianym wypadzie. Pozdro Niwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 6 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2003 w Wiśle Stożek Soszów - te dwa stoki warunki bardzo dobre ilosc sniegu - Soszó - powyżej metra Stożek nie wiem bo nie byłem ale podejrzewam ze podobnie pozdrawiam yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 6 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2003 w Wiśle Stożek Soszów - te dwa stoki warunki bardzo dobre ilosc sniegu - Soszó - powyżej metra Stożek nie wiem bo nie byłem ale podejrzewam ze podobnie pozdrawiam yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 7 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Gdzie w Polsce można jeszcze pojeździć??? cze, wlasnie ujezdzam obecnie Skrzyczne. To niesamowite. Ludziskow nie ma w ogole. Sniegu po uszy. Jazda na sam dol. Co prawda ratraki tez sa nie uzywane, ale to swietne waruny do freeridu. Ale mysle, ze jutro bedzie wyratrakowane. A najleprze to to, ze mozna za grosze miszkac pod samym wyciagiem. Np. na ulicy Skosnej 11, to jest zaraz kolo METY, a wiec 26 malych kroczkow do dolnej stacji kolejki, placi sie 25 zl od luzka. Ale lepiej siedzdzie w domach. Jest zimno, pada snieg, wieje wiatr, a wiec nic tylko siedyziec przed telewizorkiem w ciepelku domowym. Po cholere nam tu wiecej narciarzy. Te dwadziescia osob, ktore juz tu sa wystarczy w zupelnosci:))) Poz.pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 8 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2003 Gdzie w Polsce można jeszcze pojeździć??? oj PAblos - ale Ci zazdroszcze pp.s. na Soszowie i Stożku ratraki ida pełnym gazem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi