reme Napisano 29 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 radarac nowy czy stay sezon??? moze stary atomic 9.12 10.11 ??? moze jakas niskopromieniowa [] slalomka??? ja juz zupelnie nie wiem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 29 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 jaki fun??? Oba atomiki sa O.K. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 29 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 jaki fun??? aba atomice sa ikay - aj klade nacis na 10.11 mialem na nichg teyle zabawy ze za tkaie pieniadze nie mozna sobie tyle chyba niegdzie indziej kupic - slowem swietna zabawowa inwestycja rozwazam mozliwosc zakupienia jeszce raz takich :-) pozdrawiam yaaroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroo Napisano 29 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 jaki fun??? a jakiej długosci 10.11 mowisz?i ile masz wzrostu.dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 29 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 jaki fun??? moje to 150-tki :-) mam 188cm high i 88 kg:-) wszyscy mi mowili ze przykrotkie -z alezy czego oczekujesz ja chcialem sie bawic i to wlasnie dostalem - szalona zabawe :-) z tej radosci polecam Tobie to samo:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroo Napisano 29 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 jaki fun??? Masz konkretne gabaryty :-). Przy tej długości to faktycznie masz zabawę.Ja mam 180cm high i 80kg i 10.11 o dł.160.Myślałem że ta długość styknie mi.No cóż,teraz wybrałbym do pełnej zabawy conajmniej 10 cm krótsze.Chociaż na160cm też się zabawiam :-) Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarvMachine Napisano 28 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2002 jaki fun??? slalomka at. 9.12 i tylko ona. 10.11 to jest gigantówka. i konieczne carving. stary styl ginie . za pare lat stary styl bedzie dziwił tak jak 10 lat temu carving Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi