Gość bobic Napisano 13 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2003 Jacku, to COS staje sie juz nudne i zalosne!!! Czy nie mozna od razu usuwac takich postow jak ten ponizej zaweirajace okreslone slownictwo? Czy moze prokuratura musi zamaczac w tym palce, by gosciu przymnknal ryja za kilka lat w zawiasach? Ludiz na forum coraz mnie, przez wlasnie takie chamstwo. Nie mowie, ze ja zawsze bylem kulturalny, ale to co sie dzieje teraz przechodzi ludzkie pojecie ( o wlasnie przeszlo za mna). Sorki, ale dla mnie to pachnie kryminalem. Spadam, bo jeszcze ja sie zalapie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2003 Czy JC nic ne moze zrobic w tej sprawie? No, ale zostalo sciagniete:)) To dobrze, bo po co cos takiego ma wisiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 15 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2003 Czy JC nic ne moze zrobic w tej sprawie? Ale twój post w dalszym ciągu dotyczy "poniższego postu", a obecny poniższy post jest bardzo niegroźny Pozdro Niwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi