Gość berry Napisano 7 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2007 Witajcie!! Spotkam kogoś z Was w tych miejscach jutro i pojutrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2007 Myślę że na Harędzie to chyba nie ma po czym za bardzo pojęździć. A ja jutro rano to chyba ruszę z rodzinką na Białeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 No... właśnie przyjechałem z Białeczki, warunki dzisiaj były super: zza chmur leciutko przebijało się słoneczko czyli nie topiło cennego śniegu, temperatura max 2,5 stopnia, a na stoku od rana do popołudnia twardo i równo:) . Ludzisków na bierząco bez jakiego kolwiek stania w kolejce:) . Podjechałem również pod wieczór już popatrzeć na Harendę i tak jak przypuszczałem: Harenda to czarna trasa, a dzisiaj nie tylko z powodu stopnia jej trudności tylko w pełnym znaczeniu tego słowa- nie przyłożyli się tam niestety do naśnieżania:( , ale czynne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 10 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2007 Witajcie!! Sobota MC - 1 stok kilka przetarć, niegroźnych na dole ulewa na górze śnieg, w środku dnia wszędzie mokry śnieg, pod koniec przestało padać - wszystkie części garderoby przemoczone... wieczorna Harenda - darmowa jazda, sypki sztuczny śnieg, pod spodem zmrożone, mżawka niedziela - Białka - od rana idealne warunki, zmrożony sztruks, w środku dnia troszkę bardziej miękko, wieczorem znowu twardo.... test sl 10 - dla mnie ideał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 Zacząłem sezon w Białce, uff w zeszłym roku miesiąc wcześniej. Jeździłem na Kotelnicy od piątku do niedzieli. Na tej lajtowej górce bardzo fajnie przygotowali stok - gratulacje, przy poprzednich mrozach chyba mocno śnieżyli i nie odpalali wyciągów od razu. Mimo mocnych plusów w piątek i sobotę, niewiele śniegu ubyło i tak jak napisali SB i Berry w niedzielę ładnie się jeździło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 Widzisz BERRY nie masz avatarka a jak byś miał to może bym Cię poznał a tak:confused: , choć na dole przy szustce w namiocie(knajpa) widzałem gościa po "40" z naszywką skionline, ale nie zaczepiałem:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 Widzisz BERRY nie masz avatarka a jak byś miał to może bym Cię poznał a tak:confused: , choć na dole przy szustce w namiocie(knajpa) widzałem gościa po "40" z naszywką skionline, ale nie zaczepiałem:eek: To nie ja :-)), ale pewnie niedługo dorobię się zdjęcia. Mnie mogłeś zobaczyć jeżdżącego tyłem na dole stoku, z początkującą uczestniczką naszego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi