Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

POLISH FREESKIING OPEN 2004

Leski

Rekomendowane odpowiedzi

Powstał projekt organizacji PIERWSZYCH W POLSCE zawodów SLOPESTYLOWYCH.

Głównym celem imprezy jest "zjednoczenie" polskiej sceny freeriderów oraz dobra zabawa, nakręcenie zajawkowego materiału filmowego, kilka porządnych sesji zdjęciowych, wymiana info dotyczącego najlepszych miejscówek w naszych górach i najważniejsze .... poznanie siebie nawzajem oraz ustalenie kto, gdzie i jak wymiata. Snowpark bedzie przygotowany, sponsorzy będą, muza i imprezy też bedą.

Więcej szczegółowych informacji podam wkrótce.

Czekam na wasze refleksje dotyczące takich zawodów.

Pzdrv.

Andre Leski.

Popieram jak najbardziej, Panowie powiem wam że POPIERAM!!!!

Co prawda integrować si, a tym bardziej jednoczyć wole z freeriderkami niż riderami :)) to chetnie sięzmaterializuje w obrebie zielenca, ba może nawet wespre komitet organizacyjne hehe!

Chetnie bym wystartowal przylaczajac sie do tekstu murzina o ulanskiej fantazji, niestety jedyna ewolucja poza baaardzo podstawowymi jakiej naucyzlem sie w les2alpes to cwiartka salta w tyl z ladowaniem na potylicy, ale za to o nogach prostych czyli cos jak auerbach w skokach z trampoliny krecony w strone deski :)))

Tak wiec Pokoj LeSki --> powodzenia duzo zdrowia szczescia, pomyslnosci i namietnosci w wymyslaniu, wdrazaniu i realizowaniu najbardziej wymyslnych wymyslow narciarskich, bo tego nam trzeba w tym szarym polskim krajobrazie narciarskim, ba powiem wiecej to jest SLUSZNA KONCEPCJA i cos jeszcze Wam powiem JEDYNA SLUSZNA KONCPECJA!

Cieszy mnie ten pozytywny oddzwięk:)

Zalezy mi na tym aby impreza przyciągnela wszystkich riderów z calego kraju oraz wszystkie osoby zainteresowane EXTREMALNYM wydaniem narciarstwa. Więc jeśli znacie jakąś ekipę lub "samotnych jeźdźców" to dajcie im znać.

Niedługo info o zawodach będzie dostępne w necie ... więc wszyscy będą mogli dokładnie się temu przyjżeć.

Zainteresowanych miejscówką odsyłąm na stronę www.t7snowpark.com

tam znajdziecie wszystko o funparku .. a jest na co popatrzeć.

Pozdrawiam i czekam na wasze uwagi.

.::Ski2Die::.

// wkrótce rusza www.ski2die.pl

• 2 weeks later...

Hej!

ja tez jestem za !

dam jeszcze dac lokalnemu crew freeskierow..., pewno beda zainteresowani!

mozna jeszcze dac znac Słowakom i Czechom ( na zawodach Redbull Jasnadreanlin dosc niezle wymiatali, choć były to typowe zawody Big Mountain! check on www.freeride.sk)

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...