Misty720 Napisano 28 Sierpień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2003 Może ktoś wie czy w Kraju nad Wisłą, albo u sąsiadów można nabyć K2 Pistols (takie żółte twintipy z obrazkami) albo Volkle Gotama (takie czarne twintipy z rysunkiem Buddy na topie). Będę wdzięczny za każdy cynk. Aloha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość TM.pl Napisano 29 Sierpień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2003 K2 Seth Pistols, Volkl Gotama - gdzie kupić? a witam szanownego kolege,znów nasze drogi sie schodzą! (moze pamietasz maniaków wolnej piety?) Twoj problem jest rzeczywiscie nadzwyczajny i skopmlikowany. Doswiadczenie uczy , ze niby najłatwiej uderzyc w takiej sytuacji do dilera stosownej firmy i tam złożyc odpowiednie zamowienie: www.F7.pl - dla K2 (choc wiem ze kiedys dostawcą K2 do polski byl kto inny, ale widac sie pozmieniało) mysle, ze gosc powinien sie ucieszyc! - dla Volkla nie pamietam dokladnie, ale było cos takiego jak ww.volkl.com.pl mieli tam odnosnik do serii V-ski, ale Gothama tam chyba nie widziałem, najszersze twin tipy to były nowe V-explosivy (takie z czarodziejem) W ogole jesli Cie interesuja sztywne potężne twin tipy to zerknij na T@nkery Kneissla,w zeszłym sezonie wygrały ranking prawie we wszystkich skandynawskich freeskierowych mag.-ach w kategorii Bigmountain z zabawowym zacięciem.Sam takie brusze i powiem dyskretnie, ze mi okropne leżą i nastepnym razem tez je sobie zapodam.Po za tym cena ok.1400zl, jak dzwonlem do volkla o V-pros albo V-explosiv ,- wołali ok.2000 tel. do Kneissla (32) 250 37 09 ... Imalux Sport Katowice Jeszcze jedno wyjscie: mozessz spróbowac uderzyc na gielde sprzetu zimowego w Krakowie ( w Rotundzie, odbywja sie sob i niedz. od listopada), ludzie maja tam przeróżne patenciarskie rzeczy (takie małe ispo na straganach), moj kolega wychaczył tam, w zeszłym sezonnie Heady Monstery za 600 pln!!! Funkiel nowe nawet niewiercone... ale ja jeszcze widzilem goscia ze starszymi Banditami XXX... Ufff, mam nadzieje, że udało sie choć troche pomóc i nie namącić! pozdro dla toxic crew!... my tez szykujemy uderzenie na zime (stronka w robocie) Wujek Dobra Rada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misty720 Napisano 3 Wrzesień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2003 K2 Seth Pistols, Volkl Gotama - gdzie kupić? Pewnie że pamiętam! Dzięki za cynki, zwłaszcza o T@nkerach, nie wiem czemu je pominałem. Ja w tym sezonie męczyłem Pocket Rockety, ale mi się pogły przy glebie fakie więc szukam czegoś bardziej nie-do-zaje$ania. T@nkery wyglądają w sam raz dla mnie. Przy okazji, czy macie zamiar wpaść na imprezę w Zieleńcu? Strasznie chciałbym zobaczyć jak telemarkerzy fruwają. Zobacz posty LeSki`ego, albo newsy na www.toxicfilms.tv tam jest zapowiedź zawodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość TM.pl Napisano 4 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2003 K2 Seth Pistols, Volkl Gotama - gdzie kupić? Rasta`farai, white brotha! Jesli zdecydujesz sie przypadkiem na T@nkery i bedziesz je skręcał, to pamiętaj o przesunięciu wiazań przynajmniej o jakies 3cm do przodu, ja tak zrobiłem i myśle, ze jeszcze nie zaszkodziło by je dalej przesunąć / w sumie teraz, w głebokim i ciezkim śniegu, prowadza sie jak panna z dobrego domu, ale wszyscy pro`s, montuja wiazania idealnie na środku - podobno lepiej kreci sie różne spiny... Rockety sie pogieły!!?? Słyszałem, ze są miękkie, ale az tak??!!! A teraz Zieleniec!.. ja osobiscie chetnie tam sie zjawie (w zako nie jest telemarkerów wcale tak duzo -zaledwie 3 czynnych), zeby walnąć dupskiem o śnieg ... ale tez wróble ćwierkaja ze młodziezowa smietanka(z normalnymi wiązaniami) sie tam wybiera.... niektórzy z nich w zeszłym sezonie wykrecili double backflipa, wiec bedzie chyba na co popatrzec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi