Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

K2 Seth Pistols, Volkl Gotama - gdzie kupić?

Misty720

Rekomendowane odpowiedzi

a witam szanownego kolege,znów nasze drogi sie schodzą! (moze pamietasz maniaków wolnej piety?)

Twoj problem jest rzeczywiscie nadzwyczajny i skopmlikowany. Doswiadczenie uczy , ze niby najłatwiej uderzyc w takiej sytuacji do dilera stosownej firmy i tam złożyc odpowiednie zamowienie: www.F7.pl - dla K2 (choc wiem ze kiedys dostawcą K2 do polski byl kto inny, ale widac sie pozmieniało) mysle, ze gosc powinien sie ucieszyc!

- dla Volkla nie pamietam dokladnie, ale było cos takiego jak ww.volkl.com.pl

mieli tam odnosnik do serii V-ski, ale Gothama tam chyba nie widziałem, najszersze twin tipy to były nowe V-explosivy (takie z czarodziejem)

W ogole jesli Cie interesuja sztywne potężne twin tipy to zerknij na T@nkery Kneissla,w zeszłym sezonie wygrały ranking prawie we wszystkich skandynawskich freeskierowych mag.-ach w kategorii Bigmountain z zabawowym zacięciem.Sam takie brusze i powiem dyskretnie, ze mi okropne leżą i nastepnym razem tez je sobie zapodam.Po za tym cena ok.1400zl, jak dzwonlem do volkla o V-pros albo V-explosiv ,- wołali ok.2000

tel. do Kneissla (32) 250 37 09 ... Imalux Sport Katowice

Jeszcze jedno wyjscie: mozessz spróbowac uderzyc na gielde sprzetu zimowego w Krakowie ( w Rotundzie, odbywja sie sob i niedz. od listopada), ludzie maja tam przeróżne patenciarskie rzeczy (takie małe ispo na straganach), moj kolega wychaczył tam, w zeszłym sezonnie Heady Monstery za 600 pln!!! Funkiel nowe nawet niewiercone... ale ja jeszcze widzilem goscia ze starszymi Banditami XXX...

Ufff, mam nadzieje, że udało sie choć troche pomóc i nie namącić!

pozdro dla toxic crew!... my tez szykujemy uderzenie na zime (stronka w robocie)

Wujek Dobra Rada

Pewnie że pamiętam! Dzięki za cynki, zwłaszcza o T@nkerach, nie wiem czemu je pominałem. Ja w tym sezonie męczyłem Pocket Rockety, ale mi się pogły przy glebie fakie więc szukam czegoś bardziej nie-do-zaje$ania. T@nkery wyglądają w sam raz dla mnie.

Przy okazji, czy macie zamiar wpaść na imprezę w Zieleńcu? Strasznie chciałbym zobaczyć jak telemarkerzy fruwają. Zobacz posty LeSki`ego, albo newsy na www.toxicfilms.tv tam jest zapowiedź zawodów.

Rasta`farai, white brotha!

Jesli zdecydujesz sie przypadkiem na T@nkery i bedziesz je skręcał, to pamiętaj o przesunięciu wiazań przynajmniej o jakies 3cm do przodu, ja tak zrobiłem i myśle, ze jeszcze nie zaszkodziło by je dalej przesunąć / w sumie teraz, w głebokim i ciezkim śniegu, prowadza sie jak panna z dobrego domu, ale wszyscy pro`s, montuja wiazania idealnie na środku - podobno lepiej kreci sie różne spiny... Rockety sie pogieły!!?? Słyszałem, ze są miękkie, ale az tak??!!!

A teraz Zieleniec!.. ja osobiscie chetnie tam sie zjawie (w zako nie jest telemarkerów wcale tak duzo -zaledwie 3 czynnych), zeby walnąć dupskiem o śnieg ... ale tez wróble ćwierkaja ze młodziezowa smietanka(z normalnymi wiązaniami) sie tam wybiera.... niektórzy z nich w zeszłym sezonie wykrecili double backflipa, wiec bedzie chyba na co popatrzec!

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...