tatix Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Poszukuję nart dla córki, wzrost 168 cm, waga 60 kg, jeździ od dziecka (teraz ma 23). Ostatnio kilka lat na allroundach atomica 9-18. Sęk w tym że uwielbia jazdę klasyczną (i robi to świetnie), muldy, głębszy śnieg, choć i jazda na krawędzi nie jest jej obca. Czy narty w rodzaju Fischer AMC73, lub Rossignol Zenith (Z3, Z5) były by odpowiednie i jaka długość należałoby dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz21 Napisano 6 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2008 Bardzo fajne narty.A propozycje innych to może z salomona X-wing 10+Z10 bardzo fajne narty i lekkie co dla kobietek sie liczy;) a jeśli tato chce nakłonić trochę pociechę do carvingu może atomic metron.. dość uniwersalne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Poszukuję nart dla córki, wzrost 168 cm, waga 60 kg, jeździ od dziecka (teraz ma 23). Ja wiem, ze to dla Ciebie dziecko, ale jak na to nie patrzeć to już jednak Kobieta (wielu ojcom trudno się z tym pogodzić). Nawet jeżeli to ma być prezent, to sądząc z dalszego opisu, że jednak sobie dobrze na stoku radzi, to kupowanie bez konsultacji z nią myślę, że nie jest najlepszym pomysłem. No i ogólnie o kupowaniu nart dla kobiet: http://www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=sprzetowe_abc&co2=teksty&id_newsa=41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi