filip.fierek Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Czytając informacje (zaktualizowane 7.01.08r.) o stokach w Szczyrku natrafiłem na wiadomości, iż większość tras w Szczyrku jest zamknięta. Te teksty o stacjach narciarskich były na tejże stronie (www.skionline.pl), więc uważam je za wiarygodne. Piszę dlatego, że chciałbym uzyskać od Was jakieś informacje dotyczące ponownego uruchomienia wyciągów i otwarcia tras. Myślę przede wszystkim o trasie ,,Małe Skrzyczne - Hala Skrzyczeńska"(trudność: trasa niebieska). Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Oj chłopie coś ty 50 lat pod lodem przeleżał, czy co..... Ta trasa jest nieczynna conajmniej od kilku lat(z małymi epizodami) i nie zanosi się co by miała być czynna choć by spadło na nią 2 metry śniegu, a że ją zapamiętałeś to nie dziwię Ci się, bo trudno znaleść 2 taką niebieską trasę w Polsce tak długą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip.fierek Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Możliwe, przepraszam. Rok temu jeździłem jednak jakąś trasą bardzo podobną. Proszę jeszcze, byśmy o całej długości nie mówili, a tylko o odcinku, który podałem. Wątpię, że była to trasa zielona, mimo że ciągnie się podobnie do tej. Nie była w końcu tak prosta, byśmy ją do zielonych zaliczali. Zastanawiam się teraz jaką to ja trasą mogłem jeździć rok temu, jeśli nie była nią ta niebieska. Pozdrawiam i spodziewam się jakichś sugestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi