burass Napisano 11 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2003 Witajcie forumowicze... Widze, ze jescze ruch na forum maly, ale sezon juz tuz tuz i powoli narciarska karuzela zaczyna sie rozkrecac. Kilka osob widze nie proznowalo w wakacje i zdzieralo krawedzie na lodowcach... szkoda, ze nia ja... Zawiazaly sie tez wakacyjne romanse... Na przyklad bobic i muzin ) Kto wie? Moze cos z tego bedzie )))) Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich burass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2003 Witam wszystkich po wakacjach... Hehehehe widze BURASS, że poczucie humoru nawet po wakacjach Cię nie opuściło. A mnie już smutno, bo sezon jeszcze się nie zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 12 Wrzesień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2003 Witam wszystkich po wakacjach... cześć byku z plastiku!!!!! ))) jeśli chodzi o mnie i bobica to tylko taka mała wakacyjna miłość....ale już się rozstaliśmy ..zaczyna się w końcu sezon...))-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi