amijak Napisano 13 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 Cześć !! Nie polecam stacji "Sucha Góra" w rejonie Jeleniej Góry.... Otóż jest tam bardzo dziwny system karnetowy. Mianowicie za 30zł można kupić 12 przejazdów "na dużym wyciągu" (swoją drogą chyba "dużych" wyciągów nie widzieli).... i można je wykorzystać JEDYNIE W DNIU ZAKUPU !!!! Na dzień po zakupie zostały mi 4 przejazdy, więc spokojnie pakuję się do kolejki, a Pan "konduktor" twierdzi, że mnie nie wpuści... Na to ja oczywiście mówię, że mam 4 przejazdy jeszcze, a On na to, że Tak - ale z wczoraj i SZLABAN !!! Ale przelazłem przez "strefę kontroli" - czyli człowieka z dziurkaczem, bo karnety to kolorowe kartoniki i udałem się na szczycie do Pana Kierownika.... No i tu się zaczęły jedynie AWANTURY !!! Pan Kierownik nie potrafi wyjaśnić przyczyn takiego zapisu w REGULAMINIE stacji, nie potrafi rozmawiać z Klientem itp..... Nie pomogły tłumaczenia, że zapłaciłem za 12, a mam jeszcze 4 i KICHA - Pan Kierownik mi nie pomoże... Generalnie cała rozmowa zakończyła się na przysłowiowym "pocałowaniu się w du...ę" Tak oto w Polsce traktuje się Klienta.... Z takim podejściem zbyt dużo nie zdziałamy... NIE POLECAM TEJ STACJI !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 Powiem szczerze ze o takim cyrku to chyba jeszcze nie slyszalem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honza Napisano 13 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 Czy możesz coś więcej powidzieć o tej stacji. Jesteś pewien, że Ci się nazwy nie pomyliły - bo w internecie nic o takiej stacji narciarskiej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 za niedługo tylko białka zostaine , bo widze że dalej wyznają inne doktryny niż powinni, czemu w PL nie może być klient nasz pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi