pieronn Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Witam, Ruszamy do Solden w kwietniu, a konkretnie 6-13, moze macie do polecenia jakies godne uwagi kwatery(nie myslimy raczej o hotelu). Z tego co jestem zorientowany to w tym terminie odbywa sie tam Hanibal Party, troche obawiam sie ze moze bys straszny tłok na stokach i nie tylko, dlatego prosze Was o rady i opinie. Pozdro, Pieronn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawe Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Spałem tutaj: http://www.tiscover.at/granbichler.beate To jest jakieś 10 minut drogi od Soelden w małej wioseczce Huben. I z tego co widze na stronie mają wolne w kwietniu. Ładne 4 osobowe mieszkania (2 osobne sypialnie, salon i łazienka) i miła właścicielka. W zeszłym roku w marcu wyszło nas po 100euro od osoby. Rezerwowałem bezpośrednio u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi