jasiek911 Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Mam 16 lat, w przyszłej zimie zaczynam kursy instruktorskie. Mam 175cm. wzrostu i warze 67kg. Zastanawiałem sie nad butami Fischer SOMA RC4 COMPETITION 110?? Jakie są wasze opinie na ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus Napisano 25 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2008 Mam 16 lat, w przyszłej zimie zaczynam kursy instruktorskie. Mam 175cm. wzrostu i warze 67kg. Zastanawiałem sie nad butami Fischer SOMA RC4 COMPETITION 110?? Jakie są wasze opinie na ten temat?? Nasze opinie NIE MAJA ZNACZENIA , mogę Cię tylko zapewnić że są to buty dobrej jakości . To Twoje stopy będą w tych butach a nie nasze - przymierz , jeśli możesz i zadecyduj . Będę politycznie niepoprawny , matura przed Tobą : warzę czy ważę !? BTW indeks 110 to trochę dużo , jeśli zegniesz te buty w sklepie to OK jeśli będą trudności to zejdż do 80-90 bo na stoku będzie jeszcze trudniej . PS . masz 16 lat pewnie ciągle rośniesz więc stopa może też się powiększyć , radzę odłożyć zakup do jesieni . Kupowanie " na wyrost " nie ma sensu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Tak na szybko to tu: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6107&highlight=fischer+competition już jest kilka opinii na ten temat. Ponadto o ile mnie pamięć nie myli jeszcze w dwóch innych wątkach było na ten temat, poszperaj w szukaczce Buty to jednak bardzo indywidualna sprawa, jedyny sposób to mierzyć, mierzyć, mierzyć i potem wybrac te najbardziej wygodne... Ot cała filozofia. Osobiście jeżdżę w tych RC4 Comp. już drugi sezon i sobie chwalę. Dla mnie są wygodne, dobrze trzymają, nie cisną itp., itd., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 te młody jakie zas kursy instruktorskie?? chyba kurs kwalifikacyjny chces zrobić a co do butow to panowie juz Ci pomogli chyba, każda noga jest inna dla mnie jest dobry head rs 100 a dla skiera rc4 comp, po prostu przez pare tyg codziennie przymierzaj buty zapisuj sobie oceny etc jak tam to chcesz i poxniej wybierz najlepszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi