Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Warren Miller "Storm"

JJK

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

wczoraj bylem w kinie na najnowszym filmie Warrena Millera "Storm". Mysle, ze za jakis czas bedzie mozna dopasc go na DVD czy w inny sposob.

W kazdym razie polecam, piekne gory (Kolorado, British Columbia, Alaska, Afganistan i jaks wyspa na wschod of Falklandow), piekne narciarstwo (wszystkie loty pokazane z ladowaniami, czy wyszly czy tez nie) i troche czadu dla ludzi co lubia przytepic krawedzie (nabralem szacunku dla tych ludzi, zwlaszcza jak popatrzylem jak obijaja jaja o porecze, ciezko powiedziec czy beda w stanie nauczyc tych sztuczek swoje dzieci, chyba pozostanie im uczenie cudzych pociech).

Pozdro

Jacek

Warren Miller "Storm"

Rumienie sie ze wstydu, ale nie... Dopiero wkrecam sie w te klimaty - ma sie rozumiec jako widz, chcialby najpierw dosc dlugo "ski", a dopiero jak nie bede mogl "ski" to wtedy "die".

Nie mniej gdzies na poczatku przyszlego roku jest tu festiwal free-style - mam nadzieje, ze uda mi sie wyrwac z uczelni i popatrzec. W druzynie Whistler (narciarskiej) maja czterokrotnego mistrza swiata i trzykrotna mistrzynie swiata - pozdrowie ich od Ciebie ;-), na pewno pamietaja jak przycinaliscie razem choinki goleniami

Pozdro

Jacek

• 2 weeks later...

Warren Miller "Storm"

zasadniczo golenie maja sie dobrze, a smerków jeszcze troszke stoi. 4krotny mistrz swiata ...? hmmm? w jakiej konkurencji? ... na mysl przychodzi mi Johny Moseley .... no i ona ...czyli Sarah Burke... w roli 3krotnej mistrzyni .. jesli mowimy o freeskiing:) ... bedzie mi milo jesli ich pozdrowisz ... znasz jakis dokladniejszy termin ... no i miejscówke ma sie rozumiec ... bo moze sam ich pozdrowie ... no i na piwko skoczymy .... panie Jacek ... czekaj czekaj .. Jacek....... Jacek .... przypomnij sie kolezko ..... bo mi glupio ze nie pamietam ...... a ty znasz takie "intymne" historie z mojego zycia jak ta z choinkami .. ale musisz mi wybaczyc ..... troszke mialem tych accidentów no i z pamiecia kiepsko.

Pozdrawiam.

Just in case. .. bo nie wiem czy mnie wkrecasz, czy powaznie sie dopiero wkrecasz .... www.skimovie.com

MSP rulez

ski........... as long as itz possible ........ and then die :)

Andre Leski

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...