Coffy Napisano 5 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 JA tak patrzę i widze i cieszy mnie to....że ludzie coraz częściej (praktycznie teraz już wszyscy) mają w nartach wmontowane kanty( tzn krawędzie)...powiedzcie mi czy warto je montować??przecież one zwiekszaja tarcie pomiędzy nartą a śniegiem...... po co one w ogóle są te kanty?? i czy je sie wkreca śrubami, przybija gwoździami, czy może przykleja?? powiedzcie co o tym myślicie.........pozdro od Coffa dla wszystkich kanciarzy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 5 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 Kanty...... siemka !!!! przede wszystkim w nowoczesnej technice to jezdzisz na krawedziach a nie na slizgu narty wiec sa cholernie potrzebne.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 5 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2003 Kanty...... je serio?? dzieki za cynk......)))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKI-maniac Napisano 6 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Kanty...... te coffy tez to zauwazylem z tymi kanciarzami... jasna cholera to jest jakas paranoja, jak mozna drzewiane (jesion rulez) nartki niszczyc tym zelastwem ?? ja tam jestes za zniesieniem wszelkiego kantowania ! jak juz poruszamy takie zyciowo-smierciowo meskie sprawy to zwrocic uwage na perfidnosc tych co te slalomy ustawiaja - nie moga to oni bramek jedna za druga powbijac ??? przeciez takie ciagle skrety przeszkadzaja... tylko ja to zauwazylem ? pzdr woji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 6 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2003 Kanty...... Ty stary spostrzegawczy jetses....zabrałes mi temat na posta:)))))) pozdro trzymaj sie......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi