Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Kanty......

Coffy

Rekomendowane odpowiedzi

JA tak patrzę i widze i cieszy mnie to....że ludzie coraz częściej (praktycznie teraz już wszyscy) mają w nartach wmontowane kanty( tzn krawędzie)...powiedzcie mi czy warto je montować??przecież one zwiekszaja tarcie pomiędzy nartą a śniegiem...... po co one w ogóle są te kanty?? i czy je sie wkreca śrubami, przybija gwoździami, czy może przykleja?? powiedzcie co o tym myślicie.........pozdro od Coffa dla wszystkich kanciarzy:)

Kanty......

te coffy tez to zauwazylem z tymi kanciarzami... jasna cholera to jest jakas paranoja, jak mozna drzewiane (jesion rulez) nartki niszczyc tym zelastwem ?? ja tam jestes za zniesieniem wszelkiego kantowania ! :)

jak juz poruszamy takie zyciowo-smierciowo meskie sprawy to zwrocic uwage na perfidnosc tych co te slalomy ustawiaja - nie moga to oni bramek jedna za druga powbijac ??? przeciez takie ciagle skrety przeszkadzaja...

tylko ja to zauwazylem ?

pzdr woji

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...